Hoppa till innehåll

Nyheter

Nyheter

Nu är allting uthyrt!

Vi på Berlings Fastigheter är glada över att meddela att vår nyproduktion på Kv. Valdemar Atterdag 21 numera är helt uthyrd. Det har varit otroligt roligt att få visa upp lägenheterna och även få välkomna de första hyresgästerna. Inflyttningen har redan börjat och kommer att ske i etapper. Söktrycket har varit stort och det är… Läs mer »Nu är allting uthyrt!

Läs mer…

Ny fastighetsförvaltare på Berlings Fastigheter

Vi är glada över att välkomna Sara Nguyen till oss på Berlings Fastigheter. Sara kommer att ta över rollen som Fastighetsförvaltare för Mia Berling som tidigare varit ansvarig för Berlings Fastigheter. Sara har tidigare studerat Bygg- och fastighetsekonomi på Halmstad Högskola och kommer närmst från ett annat fastighetsbolag i Halmstad där hon arbetat med allt… Läs mer »Ny fastighetsförvaltare på Berlings Fastigheter

Läs mer…

Ny plattform för intresseanmälningar

För att underlätta uthyrningsarbetet och för att ni som sökande ska kunna få en bättre överblick över våra lediga lägenheter har vi nu börjat använda oss av plattformen HomeQ som är en av Sveriges ledande plattforma för lägenhetsuthyrning. Håll gärna utkik efter våra lägenheter på deras hemsida som ni finner här.

Läs mer…

Nyproduktion på Kv. Valdermar Atterdag 21

I Halmstads stadskärna bygger vi nu 22 stycken nya hyresrätter. Här får du en ny och härlig lägenhet mitt i centrala Halmstad. Stilrena och ljusa lägenheter med noggrant utvalt material och med hiss i fastigheten gör detta till ett boende som passar alla. Nu är vi äntligen i sluttampen på vår nyproduktion. Fantastiskt fina lägenheter mitt i Halmstads stadskärna, vi tvekar inte en sekund på att det snabbt kommer bli ett populärt och eftertraktat boende. För intresseanmälan, ber vi er att enkelt lägga in dem på HomeQ. Klicka här för att komma dit.

Läs mer…